Hoogwaardige kozijnen, ramen en deuren

Over productie gesproken.

Hardeman Timmerfabriek produceert hardhouten kozijnen en deuren. Dat doen we voor onze eigen projecten én voor bouwbedrijven uit de wijde omtrek. Wat we maken, maken we goed. Dat wil zeggen: volgens specificatie, in de grondverf gespoten, conform de eisen van het Politiekeurmerk, KOMO en KVT én volgens afspraak geleverd. Het zijn onze mensen die verantwoordelijk zijn voor het productieproces. Het zijn onze computergestuurde machines die (grotendeels) de producten maken.

Steeds meer opdrachtgevers, bouwbedrijven, onderhoudsspecialisten en gebouweigenaren ontdekken de modernste timmerfabriek van Midden-Nederland. Hardeman Timmerfabriek, aangenaam.

Kozijnen die niet alleen exact aan uw specificaties voldoen, maar ook aan de strengste kwaliteitseisen (KOMO en KVT).

We beschikken over een unieke, volledig geautomatiseerde productielijn. Deze productielijn heeft niet veel meer nodig dan een voorraad hout en digitale tekeningen. De verschillende onderdelen van de kozijnen worden vervolgens automatisch vervaardigd. Daarna worden ze door vakkundige medewerkers geassembleerd. Dankzij deze hoge automatiseringsgraad kunnen we bijzonder efficiënt én flexibel opereren.
Ordergrootte speelt geen rol meer.

Voor kleine én grote projecten maken we bij Hardeman Timmerfabriek de beste kozijnen. Snel en tegen een gunstige prijs.

Mensen en machines, ze staan voor u klaar.

Wilt u meer weten?

gewoon goed geregeld